EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU HAZIRLAMA
Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Danışmanlığı - İmge Eğitim
TAMAMLANMIŞ SEMİNER DETAYI
28 Mayıs - 01 Haziran 2016 Tüm Üniversitelere Özel Mevzuat Bilgilendirme Semineri

Bilişim Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (BEKAD) olarak; 28 Mayıs - 01 Haziran 2016 tarihleri arasında Belconti Resort Hotel 5(*) Belek / ANTALYA’da düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerimiz başarı ile tamamlanmıştır. Kamu ve Vakıf Üniversitelerinin yönetici pozisyonundakiler başta olmak üzere büyük önem arz eden "5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu” konularının ele alındığı bu eğitim seminerimiz, BEKAD uzman eğitmen kadrosu tarafından 3 gün boyunca 09:30 – 18:00 saatleri arasında yoğun bir program dahilin de anlatılmıştır.

Eğitim sonrası katılımcılara "YÖK MEVZUATI EĞİTİMİ KATILIM SERTİFİKASI" ve BEKAD Yayınları tarafından çıkarılmış Sayıştay Uzman Denetçisi Onur Derici tarafından kaleme alınmış “İç Kontrol ve Risk Yönetimi” kitabı ücretsiz verilmiştir.

“Burada Sadece Eğitim Var” sloganı ile çıktığımız bu yolda BEKAD ailesi olarak; eğitim seminerimize katılım gösteren tüm idarecilerimize teşekkür eder, başka bir seminerimizde aramızda görmekten onur duyarız.

Tamamlanmış Olan Seminerin Tanıtımı ve Detayları

Dernek Başkanlığımız tarafından 28 Mayıs  – 1 Haziran 2016 tarihleri arasında Kamu ve Vakıf Üniversitelerinin yönetici pozisyonundakiler başta olmak üzere tüm personeline, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu’nun uygulanmasına yönelik eğitim semineri düzenlenecektir. Yapılacak olan bu eğitime; Yükseköğretim Kurumu İç Denetçisi, Yükseköğretim Mevzuatı üzerine kitap ve çalışmalarıyla tanınan Hitit Üniversitesi Hukuk Müşaviri Adem GELİR konuşmacı olarak katılacaktır.
 
Söz konusu eğitimde yukarıda belirtilen konularla birlikte daha çok, son zamanlarda yüksek yargı kararlarıyla tartışmalı bir nitelik kazanan ve Üniversitelerde farklı uygulamalara konu olan Üniversite akademik ve idari personelinin “Ceza ve Disiplin Soruşturması” ile “Öğrenci Disiplin Soruşturması” konuları ele alınacaktır. Ayrıca 22.04.2016 tarihinde Resmi Gazete yayınlanarak yürürlüğe giren Taşınır Mal Yönetmeliğindeki değişiklikler de ele alınacaktır.
 
Eğitim ile Üniversitelerde yaşanan ortak sorunların tespiti ve idari yapılanmaya ilişkin olarak bilgi alışverişinde bulunulması, uygulama birliğinin sağlanması, Üniversite çalışanlarının belirtilen tartışmalı konularda bilgilendirilmesi, üniversitelerin mevzuata uygun işlem tesisinin temini ve bu yolla kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
 
Bu çerçevede, Üniversitenizde Rektör Yardımcısı, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı, Daire Başkanı, Fakülte Sekreteri, Yüksekokul Sekreteri, Şube Müdürü kadrolarında görev yapan personel başta olmak üzere ilgili bütün personelin ve ayrıca soruşturmacı olarak atanacak akademik ya da idari personelin katılımının sağlanmasının yararlı olacağı düşünülmektedir.
 
Eğitim sonrası katılımcılara ‘YÖK MEVZUATI EĞİTİMİ KATILIM SERTİFİKASI’’ ve BEKAD Yayınları tarafından çıkarılmış Sayıştay Uzman Denetçisi Onur Derici tarafından kaleme alınmış “İç Kontrol ve Risk Yönetimi” kitabı ücretsiz verilecektir. Eğitime katılacak personelinizin en geç 25 Mayıs 2016 tarihine kadar Dernek Başkanlığımıza bildirilmesi hususunda;
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Seminer Tarih ve Saati
Başlangıç : 28-05-2016 Saat : 14:00
Bitiş : 01-06-2016 Saat : 12:00
Eğitmen
Adem GELİR, YÖK İç Denetçisi
Seminerin Konusu
5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNU
Kurumsal Risk Yönetimi ve İç Kontrol
29 Mayıs 2016
Pazar
09:30 - 11:00 . Risk Yönetimi ve Kontrol Faaliyetleri
. İç Kontrol Uygulamaları
. Risk Yönetimi ve İç Denetim
. Bütçe ve Muhasebe İşlemleri
. Örnek Uygulamalar
11:00 - 12:30 . Son Değişikliklerle Taşınır Mal Yönetmeliği (22.04.2016 tarihinde yapılan değişiklikler dahil)
2547 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU
( ADEM GELİR - HİTİT ÜNV. HUKUK MÜŞAVİRİ)
Üniversite Organlarının Görev ve Yetkileri
29 Mayıs 2016
Pazar
14:00 - 17:00 . Rektörün görev ve yetkileri
. Senatonun görev ve yetkileri
. Üniversite Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri
. Dekanın görev ve yetkileri
. Fakülte (Enstitü, Yüksekokul) Kurulunun görev ve yetkileri
. Fakülte (Enstitü, Yüksekokul) Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri
. Bölüm Başkanının görev ve yetkileri
Üniversitelerde Ceza Soruşturmaları
30 Mayıs 2016
Pazartesi
09.30 - 12.30 . Öğretim Elemanı Ceza Soruşturması
. İdari Personel Ceza Soruşturması
Üniversitelerde Disiplin Soruşturmaları
30 Mayıs 2016
Pazartesi
14.00 - 17.00 . Öğretim Elemanı Disiplin Soruşturması
. İdari Personel Disiplin Soruşturması
. Öğrenci Disiplin Soruşturması
2914 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM PERSONEL KANUNU
( YÖK İÇDENETÇİ)
31 Mayıs 2016
Salı
09.30 - 12.30 . Öğretim elemanlarının sınıflandırılması
. Öğretim elemanlarının Görev Aylıkları
. Gösterge tablosu ve ek göstergeler
. Doktora veya tıpta uzmanlık öğrenimi, doçent kadrosuna atanma
. Derece yükseltilmesi
. Kademe ilerlemesi
. Haklardan yararlanma
. Ek ders ücreti
31 Mayıs 2016
Salı
14.00 - 17.00 . Üniversite Ödeneği
. İdari görev ödeneği
. Geliştirme ödeneği
. Devlet konservatuarlarının öğretim elemanları
. Yabancı öğretim elemanlarına ödenecek ücretler
. Emekli öğretim elemanlarının sözleşmeli istihdamı
. Geçici görev
. Diğer kurum mensuplarını ilgilendiren hükümler
. Makam Tazminatı

Seminer programı ve detaylarını indirmek için Tıklayınız.

Seminerin Yapıldığı Yer
Belconti Resort Hotel 5(*) Belek / ANTALYA

Her şey Dâhil 4 Gece / 5 Gündüz 





Bu Sayfayı Paylaş
Online Kayıt
Duyurular
Haberdar Olun
Linkler
turkiye.gov.tr
Resmi Gazete
E-Mevzuat
Muhasebat Genel Müdürlüğü
Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü
SGK - Sosyal Güvenlik Kurumu
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünü
Devlet Personel Başkanlığı
BEKAD Bilişim Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği - 2011
© 2016 BEKAD Tüm hakları saklıdır.
Bu web sitesindeki tüm içerikler bilgilendirme amaçlıdır. Web sitemizde yer alan görsel ve yazılı içerikler Derneğimize ait olup, Derneğimizin yazılı izni alınmadan hiçbir yazılı/görsel içerik, logo, kopyalanamaz, kaynak gösterilemez ve başka yerlerde kullanılamaz. İçeriklerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.